BODY CODE

REZULTATET

REZULTATETPër ju që dëshironi të keni një trup të tonifikuar!

Provoni  Stërvitjen e kursimit të kohës, është ajo lloj stërvitje të cilen kurrë nuk e keni parë dhe dëgjuar!

Bodycode bazohet mbi një metodë, e cila është zbatuar tashmë në
 astronautikë dhe në mjekësine sportive.

Bodycode është ajo Studio-Fitnesi, e cila të kursen Kohën. Nisur nga fakti, se këtu Muskujt stimulohen në atë mënyre, që Stërvitja juaj të jetë shumë më rezultative.

Stërvitja EMS(stimulim elektrik i muskujve), është një stimulim inovativ i muskujve. Studimet e shkollës profesionale sportive ne Köln-Gjermani dhe të Universitetit te Bayreuth-Gjermani  e kanë dëshmuar efektivitetin e saj te lartë:


1- Përmes EMS mund të synohen të arrihen efekte të stërvitjes, të cilat janë deri në  18 herë më të larta, se sa në ambjentet e zakonshme stërvitore. 

2- Janë të mjaftueshme 20 minuta stërvitje për cdo javë edhe për sa u përket qëllimeve ambicioze!

3- Ju, me 20 minuta mund të arrini aq shumë, sa mund të arrini me 8x45 minuta  stërvitje tradicionale.

 

Ështe ideale për të gjithë ata, të cilët në pak kohë, dëshirojnë të arrijnë shumë! Si në rastin  e dobësimit ose në lidhje me stërvitjen e muskujve të barkut dhe  të të ndenjurave. 

Mënyra më e mirë për ta kuptuar është që ju ta provoni vetë!

Artikuj të Ngjashëm

07 Aug 2015

MOSHA E TRETE

Norma metabolike për të moshuarit, pas menopauzës. Alternativ&eum...