BODY CODE


1 Seancë prove fizike stërvitore  = 1.600L në Shqipëri dhe 12 euro në Kosovë

 

Duke kryer këtë seancë stërvitore, ju testoni fizikun tuaj gjithashtu mësoni për përfitimet se si të përmisoni trupin dhe shëndetin vetëm duke u stërvitur 20 minuta në javë. Ju do të analizoni gjithë vlerat e mëposhtme dhe në bazë të kësaj séance përcaktohen nevojat e  trupit, programi dhe koha.

Ne seancën e proves fizike përfshihen shërbimet dhe vlerësimet si më poshtë:


Trajner personal
Vlerësim të dhjamit në organe
Vlerësim të metabolizmit
Vlerësim kaloritë ditore
 Vlerësim rezistenca
20 minuta Stërvitje
këshillim
Veshje, peshqir

Kjo është ofertë vetëm për ju që nuk e keni provuar, vlen vetëm 1 herë për person.

 

Artikuj të Ngjashëm