BODY CODE

Informacion i përgjithshëm mbi Body Code

Informacion i përgjithshëm mbi Body Code


Informacion i përgjithshëm mbi Body Code

Body Code bazohet mbi një metodë, e cila është zbatuar tashmë në astronautikë dhe në mjekësinë sportive

Provoni  Stërvitjen e kursimit të kohës, është ajo lloj stërvitje që plotëson nevojat e moshës Moderne.

Bodycode është ajo Studio-Fitnesi, e cila të kursen Kohën. Nisur nga fakti, se muskujt stimulohen në atë mënyre, që stërvitja juaj të jetë shumë më rezultative.

Stërvitja
Body Code, është një stimulim inovativ i muskujve. Studimet nga Universitete sportive dhe mjeksore ne Köln-Gjermani dhe të Universitetit te Bayreuth-Gjermani  e kanë dëshmuar efektivitetin e saj te lartë:

  • Përmes BodyCode mund të synohen të arrihen efekte të stërvitjes, të cilat janë deri në  18 herë më të larta, krahasuar me cdo formë stërvitore. 

  • Janë të mjaftueshme 20 minuta stërvitje për cdo javë edhe për sa u përket qëllimeve ambicioze!

  • Ju, me 20 minuta mund të arrini aq shumë, sa mund të arrini me 6 orë stërvitje tradicionale.


Ështe ideale për të gjithë ata, të cilët në pak kohë, dëshirojnë të arrijnë shumë! Si në rastin  e tonifikimit, dobësimit, rritje të rezistencës, përmisim të metabolizmit, eliminim i dhimbjeve të kurrizit ose në lidhje me stërvitjen e muskujve total të trupit. 

Mënyra më e mirë për ta kuptuar është që ju ta provoni vetë!

 

 

Artikuj të Ngjashëm

01 Feb 2018

Lehtësimi I dhimbjes se kurrizit

Universiteti Bayreuth, Gjermani Lehtësimi I dhimbjes se kurrizit. Elektro...

01 Feb 2018

Ndikimi I BODY CODE mbi 40 vjec.

Përfitimet shëndetësore nga me ane te stervitjes BODY CODE vetem ...