BODY CODE

Shëndet dhe trup perfekt në 20 min në javë !

“Aktivizo Trupin Tënd”

Sportist dhe Media

" Aktivizo Trupin Tënd "

Rritja e rendimentit në sport   Rezistenca ka rendimente të uleta në shume lloje sportesh. BODY CODE ofrohet, në rastin kur synohet rezistence specifike sportive, e cila duhet zhvilluar, përmireson cilesinë e kontraksioneve të muskujve dhe duhet per të ekuilibruar  mosbalancimet.  Në mënyre komplementare, BODY CODE ofrohet gjatë sporteve kryesuese, përmes njësive të s

Më Shumë

SHËRBIMET

Seancë provë

1 Seancë prove fizike stërvitore

1 Seancë prove fizike st&...

...

...

SHËRBIMET

“ Aktivizo Trupin Tënd ”

Peshja Juaj Ideale ?

Ne ju japim dy këshilla

20 Minuta Stërvitje Në Javë

Ju, me 20 minuta mund të arrini aq shumë, sa mund të arrini me 8x45 minuta stërvitje tradicionale.

Kontroll Mbi Kaloritë e Konsumuara

Body Code ju ofron një listë të artikujve me kaloritë që ato përmbajnë!

BODY CODE

Arritjet Tona

12

VJET NË SHQIPËRI

9

DEGË

42

TRAINIERË

100%

REZULTATE

4012 +

ABONENT

92%

KLIENTË TË KËNAQUR

Blog

Informacion i përgjithshëm mbi Body Code 01 February 2018

Informacion i përgjithshëm mbi Body Code

Informacion i përgjithshëm mbi Body Code Body Code bazohet mbi nj&eum...

Lehtësimi I dhimbjes se kurrizit 01 February 2018

Lehtësimi I dhimbjes se kurrizit

Universiteti Bayreuth, Gjermani Lehtësimi I dhimbjes se kurrizit. Elektro...

Ndikimi I BODY CODE mbi 40 vjec. 01 February 2018

Ndikimi I BODY CODE mbi 40 vjec.

Përfitimet shëndetësore nga me ane te stervitjes BODY CODE vetem ...